Hvor finner jeg internkontroll og HMS i 24onoff?

Hvert prosjekt i 24onoff har en fane som heter "Dokumentasjon", både på pc og i 24onoff-appen.

Her kan du laste opp filer (som f.eks. HMS-dokumenter), organisere i mapper og undermapper, og eksportere.

Alle filer som lastes opp blir automatisk tilgjengelig for arbeidere som har tilgang på prosjektet.

Tips: Lag et prosjekt som heter "Internt", hvor du samler alle internkontroll-dokumenter.

🔍 Trykk her for større bilde

Hvor finner jeg HMS og Internkontroll på mobil?

Gå til Prosjekter, velg prosjekt og deretter fanen "Dokumentasjon".

Her kan prosjektdeltakere laste ned alle tilgjengelige filer, og laste opp nye eller redigerte filer.

Dekker dette kravene for internkontroll og HMS?

Arbeidstilsynet krever bare at HMS og Internkontroll er dokumentert, rutinemessig oppdatert, og tilgjengelig for ansatte.

Så lenge du laster opp nødvendig dokumentasjon, så dekker 24onoff så absolutt kravene.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har HMS-dokumenter?

Vi har utarbeidet HMS-maler som er gratis for våre kunder.

Ta kontakt med oss, så sender vi deg disse.

Vi tilbyr også eksperthjelp for opprettelse av HMS-håndbok som dekker alle krav.
Trykk her for å lese mer