Hva er et underprosjekt?

Et eller flere prosjekter som kan opprettes "under" et hovedprosjekt. Brukes gjerne for å holde kontroll på større prosjekter ved å bryte de opp i større oppgaver eller faser.

Verdt å vite:

1. Du kan bestemme hvilken kunde som er tilknyttet hvert underprosjekt. Med andre ord må de ikke ha samme kunde som hovedprosjektet.
  2. Du kan tildele underprosjekter til ansatte på samme vis som du tildeler hovedprosjekt. Når du oppretter et nytt underprosjekt, blir alle ansatte som har tilgang til hovedprosjektet kopiert over og tildelt det nye underprosjektet.
  3. Underprosjekter har identiske funksjoner og muligheter som "normale" prosjekter (egen beskrivelse, tidsrom, pris, oppgaver, sjekklister, avvik, dokumentasjon, osv).
  4. Du kan filtrere timelisterapporter på en eller flere underprosjekter.

Hvordan slår jeg av mulighet for underprosjekter?

Underprosjekter er aktivert som standard, men du kan enkelt slå det av hvis du ønsker det.

1. Gå til Innstillinger - Kunder & Prosjekter i 24onoff på desktop/pc
  2. Fjern haken som aktiverer mulighet for underprosjekter

Hvordan oppretter jeg et underprosjekt?

På desktop/pc:

1. Gå til Prosjektstyring-siden og trykk på pilen på den grønne Opprett prosjekt-knappen.
  2. Trykk på Opprett underprosjekt i menyen som dukker opp.

På mobil:

1. Gå til Prosjekter og åpne prosjektet du ønsker å lage underprosjekt i.
  2. Trykk deretter på Opprett underprosjekt-knappen nederst på siden.

Hvordan åpner jeg underprosjekter?

På desktop/pc:

1. Prosjekter med underprosjekter har en grå "pil" til venstre for prosjektnr.
  2. Trykk på denne pilen for å vise underprosjekter tilknyttet dette prosjektet.
  3. Trykk deretter på ønsket underprosjekt for å åpne det.

På mobil:

1. Gå til Prosjekter
  2. Prosjekter med underprosjekter har en grå pil på høyresiden i listen, og et tall som viser antall underprosjekter.
  3. Trykk på pilen for å vise underprosjekter tilknyttet dette prosjektet.
  4. Trykk deretter på ønsket underprosjekt for å åpne det.