Trykk på Hjem i menylinjen og velg Rapporter for å se og laste ned timelister i 24onoff-appen (se bilde nr 1).

Rapportene kan tilpasses/filtreres etter datoperiode, ansatte, kunde, prosjekt og oppgave.

Scroll ned og trykk på Last ned rapport-knappen for å velge ønsket format og gruppering (se bilde nr 2).

Når rapporten er klar kan du åpne den, laste den ned, eller sende den på e-post til en kunde fra din kundeliste eller en tilpasset e-postadresse - direkte fra 24onoff-appen.

Bilde nr 1: Rapporter-knapp på Hjem-skjermen.

Bilde nr 2: Velg ønsket format og gruppering for rapport.