Vi lagrer 24onoffs webbuffer for å øke ytelsen. Etter en oppdatering kan det hende at noen funksjoner oppfører seg på en merkelig måte hvis dette bufferet ikke blir oppdatert. Den beste måten å oppdaterer bufferet på er å gjøre en "hard nyinnlastning av siden". Dette sørger for at 24onoff laster inn riktig kode.

Ta en titt på videoen under, for hvordan dette gjøres:

Følg trinnene nedenfor for å gjøre en "hard nyinnlasting":

Google Chrome:

1: Høyreklikk og velg "inspect element/inspiser element"
2: Naviger til "Oppdater-knappen" -> Høyreklikk -> trykk "Empty Cache and Hard reload"
3: Logg ut og inn av 24onoff

Safari:

1. Gå til "Safari" i menyen oppe til venstre.
  2. Klikk på "Preferences" eller "Valg".
  3. Gå til avansert og sørg for at avhukingsboks for "Develop" eller "Utvikler" helt nederst er avhuket.
  4. Gå til valget "Develop" eller "Utvikler" i menyen, og trykk på "Empty Caches" eller "Tøm Cache/Buffer".
  5. Last inn siden på nytt, og systemet skal nå fungere som normalt.

Har du en annen nettleser enn Google Chrome eller Safari, les hvordan du tømmer bufferet her:
https://www.getfilecloud.com/blog/2015/03/tech-tip-how-to-do-hard-refresh-in-browsers/#.WTFS_2iGNhE