Hvis du har glemt passordet ditt og ikke kommer inn i 24onoff, kan du få tilsendt et nytt passord på eposten som er tilknyttet brukeren din på 24onoff.

1. Trykk på denne lenken https://construction.24onoff.com/send-recover-link
  2. Skriv inn eposten din og trykk på den grønne knappen "Send e-post"

Du skal nå få tilsendt en epost med en lenke der du kan sette et nytt passord.

Vitkig: Husk å sjekk søppelposten din hvis ikke du har fått e-posten innen 5 minutter.