Vi lagrer 24onoffs webbuffer for å øke ytelsen. Etter en oppdatering kan det hende at noen funksjoner oppfører seg på en merkelig måte hvis dette bufferet ikke blir oppdatert. Den beste måten å oppdaterer bufferet på er å gjøre en "hard nyinnlastning av siden". Dette sørger for at 24onoff laster inn riktig kode.

Følg trinnene nedenfor for å gjøre en "hard nyinnlasting":

Google Chrome:

1: Høyreklikk og velg "inspect element/inspiser element"
2: Naviger til "Oppdater-knappen" -> Høyreklikk -> trykk "Empty Cache and Hard reload"
3: Logg ut og inn av 24onoff

Har du en annen nettleser enn Google Chrome, les hvordan du tømmer bufferet her:
https://www.getfilecloud.com/blog/2015/03/tech-tip-how-to-do-hard-refresh-in-browsers/#.WTFS_2iGNhE