Brukerne i 24onoff kan ha tre ulike roller:

1. Admin
  2. Moderator
  3. Ansatt

Som en administrator kan du bytte rolle under profilen til selve brukeren. Alle nye brukere har rollen "Ansatt" som standard.

Rollen Ansatt

Rollen ansatt har færrest rettigheter og tilganger i 24onoff. Som ansatt kan du gjøre følgende:

1. Opprette/se/redigere egne timeføringer.
  2. Opprette ferie og fravær.
  3. Opprette avvik på tildelte prosjekter.
  4. Laste opp filer til tildelte prosjekter.
  5. Se prosjektliste.
  6. Se kundeliste.

Rollen Moderator

Rollen moderator har alle tilganger og rettigheter som rollen ansatt. I tillegg kan moderatorer opprette prosjekter og kunder. Moderatorer kan ikke slette filer, bilder eller annen data en adminstrator har opprettet.

Rollen Administrator

Administrator har tilgang og rettigheter til alt i systemet, og er ofte eier av bedriften eller ansvarlig for selve kontoen. Admnistrator har kan endre innstillinger for konto, samt se, endre og redigere timelister og annen inndata som blir lagt inn i systemet.