24onoff har utviklet en rapportmotor som sørger for at lønnsartene som blir registrerert på timeføringene i 24onoff lett kan overføres til Visma Lønn med et par tasteklikk.

For at Visma Lønn integrasjonen skal fungere, er det viktig at å sette opp kontoen med riktig lønnsarter. Les mer om lønn og lønnsarter her.

Aktiver så Visma Lønn integrasjonen her:

Ved å aktivere integrasjonen kan du nå laste ned en tilpasset rapport med lønnsarter tilknyttet de ansatte, som du laster opp til Visma Lønn for lønnskjøring.