24onoff støtter import av prosjektfiler i CSV-format, som betyr at informasjonskolonnene er delt av et komma. Eksempel: Prosjektnavn,Kunde,Kontaktperson,Telefonnummer,Adresse

Tips: Du kan konvertere din prosjektliste fra Excel til rett format ved å besøke denne nettsiden (det er ikke nok å bare lagre Excel-dokumentet som CSV-fil).

Når filen er klar, navigerer du deg til Prosjekter-siden og trykker på Importer-knappen oppe til høyre.

Problemer med å importere? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.