Med avvikshåndtering fra 24onoff kan du ta et bilde og registrere et avvik mens du er på farta. Hold alle oppdatert kontinuerlig på utviklingen og nødvendige endringer. Du kan opprette et avvik fra både Web og mobilapp. Avvikene som blir registrert kan ses av alle som er tilegnet prosjektet.

Administrator vil få et varsel om at et avvik er opprettet, for å sørge for at problemer på prosjekter blir fanget opp så fort som mulig.

1. Velg prosjektet du ønsker å lage et avvik på. Deretter trykker du "Opprett nytt avvik"

2.  Last opp et bilde av avviket (må ikke ha bilde), og legg til detaljer. Detaljer kan være markeringer, navn, dato og beskrivelse av avviket. Du kan også tildele avviket til en annen arbeider, slik at denne arbeideren får et varsel om at det har oppstått et avvik. Trykk "Lagre" når du er ferdig.

3. Du har nå lagret avviket. Du kan lage så mange du vill. Husk at du kan sortere avvik basert på dato laget, navn og markeringer.

4. Er du på farten? Husk at du kan laste opp avvik fra mobilappen også.