1. Logg inn via PC/Mac.
  2. Trykk på brukerikonet/ditt profilbilde oppe i høyre hjørne og velg "Min profil".
  3. Trykk deretter på "Kontoinnstillinger" for å åpne firmasiden din.
  4. Velg "Last opp bilde" og hent logoen fra din pc.
  5. Når du har lastet opp logoen scroller du ned på siden og trykker "Lagre".

Neste gang du laster ned en timelisterapport i PDF-format, vil du kunne se din logo oppe i høyre hjørne på alle sider i rapporten.

Har du problemer med å laste opp din logo? Ta kontakt via chat eller e-post, så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg.