i 24onoff har du muligheten til å registrere ulik mendge data som varer, overtid, lunsj, arbeidstyper etc. Ulike bedrifter har ulike behov, og derfor kan du bestemme selv hvilke kolonner du ønsker å se.

Velg kolonner du ønsker å se

På høyresiden under timeregistrering, finner du en knapp som heter "kolonner". Her kan du justere hvilke kolonner du ønsker å se:

Husk at kolonnene som er aktive bestemmer hvilke kolonner du får med hvis du laster ned en rappport. Eksempel, overtidskolonnen må være synlig hvis du ønsker å få med overtid i rapporten.

Spørsmål om rapporten? Ta kontakt på chat og vi hjelper deg så fort som mulig.