Våre brukere har ulike behov når det kommer til timeføring. Noen bruker klokkeslett, mens andre bare ønsker å skrive tiden de har brukt.

I 24onoff har vi derfor gjort det mulig å gjøre begge deler. Så i stedet for å velge «Fra – Til», trykker du bare på «Antall timer» og fyller inn tiden.

Klokkeslett vil automatisk fylles inn med «Til-tid» på ditt nåværende tidspunkt. Har du ikke behov for klokkeslett i timelistene kan de alltids skjules før rapporten lastes ned.