Aktiver overtid i innstillinger

Overtid er ikke aktivert automatisk i 24onoff. For å aktivere registrering av overtid, må administrator først legge inn de forskjellige overtidssatsene som skal være tilgjengelig for de ansatte å føre.

Overtidssatsene kan du legge inn på Innstillinger - Overtid.

Eksempler på overtidssater kan være 100% overtid, 50% overtid osv:

Når overtidssatser er aktivert, så vil alle ansatte få mulighet til å føre overtid på timene som føres.

Slik fører du overtid

1. Først så fører man timene man har jobbet for en dag (inkludert overtid). Eksempel 08:00 - 18:00
  2. Deretter går man til overtidsfanen, og setter hva som er definert som overtid av totalen: Eksempel 16:00 - 18:00
  3. Trykk deretter "Legg til".

Overtid i rapporten

Overtiden er nå lagt til i timeføringen, og du kan se den ved å aktivere kolonnen "overtid".

Overtidskolonnen må være aktivert for at du skal få overtid med i rapportene.

Husk at overtid kan også registreres fra våre apper.